Vakantiehuis in Pollensa huren

1 Vakantiehuis in Pollensa

  • Filters
  • Menu

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Pollensa te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Exclusiva villa con vistas al mar, U Vilá

Pollensa, Mallorca, Spanje

Prachtige en romantische vakantiewoning met privé zwembad in Pollensa, Mallorca, Spanje voor 8 personen

Prijs per dag vanaf: € 1.246
  • 8 Vakantiewoning voor 8 Personen
    4 4 Slaapkamers Vakantiewoning
    4 4 Badkamers  Vakantiewoning
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Pollensa Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Pollensa die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Pollensa is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

PoolVillas