Vakantiehuis in Cala Bona huren

1 Vakantiehuis in Cala Bona

  • Filters
  • Menu

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Cala Bona te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Exclusiva villa frente al mar, Villa Port Verd

Cala Bona, Mallorca, Spanje

Prachtige en gezellige vakantiewoning met privé zwembad in Cala Bona, Mallorca, Spanje voor 10 personen

Prijs per dag vanaf: € 1.357
  • 10 Vakantiewoning voor 10 Personen
    5 5 Slaapkamers Vakantiewoning
    5 5 Badkamers  Vakantiewoning
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Cala Bona Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Cala Bona die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Cala Bona is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

PoolVillas