Vakantiehuis in Talamanca huren

1 Vakantiehuis in Talamanca

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Talamanca Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Villa Nalita

Talamanca, Ibiza, Spanje

Villa in Talamanca, op Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 8 personen

Prijs per dag vanaf: € 520
  • 8 Villa voor 8 Personen
    4 4 Slaapkamers Villa
    2 2 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Talamanca Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Talamanca die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Talamanca is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Talamanca - Ibiza - Spanje

Talamanca is een urbanisatie aan de oostelijke kant van Ibiza-stad, gekenmerkt door een mooi en plezierig strand van 900 meter met een houten promenade en verschillende uitstekende restaurants zoals La Baracca, Hostal Talamanca, Sa Punta en La Bodega Talamanca.

Het strand ligt op loopafstand van Marina Botafoc aan de ene kant en het met appartementen en hotels bebouwde gebied van Talamanca aan de andere kant. Door haar kalme ondiepe water is het een ideaal strand voor gezinnen met kleine kinderen.

PoolVillas