Vakantiehuis in Santa Eulalia huren

1 Vakantiehuis in Santa Eulalia

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Santa Eulalia te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Luci

Santa Eulalia, Ibiza, Spanje

Prachtige en klassieke villa met privé zwembad in Santa Eulalia, Ibiza, Spanje voor 6 personen

Prijs per dag vanaf: € 571
  • 6 Villa voor 6 Personen
    3 3 Slaapkamers Villa
    2 2 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Santa Eulalia Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Santa Eulalia die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Santa Eulalia is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Santa Eulalia - Ibiza - Spanje

Santa Eulalia (Catalaans: Santa Eulària des Riu) is een kustplaats aan de zuidoostelijke kant van Ibiza. Het is de op twee na grootste stad op het eiland en ze is vernoemd naar de enige rivier op Ibiza, die aan de westkant van de stad in zee uitmondt.
De stad ligt 15 km ten noordoosten van Ibiza-stad en 22 km van de luchthaven van Ibiza. Santa Eulalia ligt naast een brede baai met aan het oostelijke einde de kaap van Punta Arabi. Tevens bevindt zich aan het oostelijke uiteinde de nieuwe haven, genaamd Puerto Esportivo, met haar restaurants, winkels en bars. De stad heeft twee geleidelijk aflopende stranden, die ideaal zijn voor jonge gezinnen.

Er zijn twee Hippie Markten die grote aantallen toeristen en de lokale bevolking trekken: de eerste bij Punta Arabi, gelegen in Es Canar, is van april tot oktober elke woensdag de gehele dag geopend. De meest bekende, Las Dalias, in de buurt van San Carlos, is het hele jaar door elke zaterdag overdag te bezoeken. Las Dalias heeft ook een "Night Market", die maandag- en dinsdagavond open is van juni tot september.

PoolVillas