Vakantiehuis in San Miguel huren

2 Vakantiehuizen in San Miguel

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in San Miguel te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Cana Benirras

San Miguel, Ibiza, Spanje

Villa in San Miguel, Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 6 personen

Prijs per dag vanaf: € 293
 • 6 Villa voor 6 Personen
  3 3 Slaapkamers Villa
  1 1 Badkamers Villa
 • Beoordeling0 Recensies0,0

Sanmi Park

San Miguel, Ibiza, Spanje

Klassieke en gezellige villa met privé zwembad in San Miguel, Ibiza, Spanje voor 10 personen

Prijs per dag vanaf: € 348
 • 10 Villa voor 10 Personen
  5 5 Slaapkamers Villa
  3 3 Badkamers Villa
 • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in San Miguel Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in San Miguel die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in San Miguel is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

San Miguel - Ibiza - Spanje

In het noorden van Ibiza, in de prachtige en landelijke gemeente San Juan, ligt het dorp San Miguel. De bezienswaardigheid van dit dorp is de grote witte kerk die gebouwd is op een heuvel genaamd Puig de Missa, tussen de 14e en 18e eeuw. Tegenwoordig kan het plein van de kerk bezocht worden om de traditionele volksdansen te bewonderen, die gedurende het hoogseizoen op de donderdagen uitgevoerd worden door de plaatselijke folkloristische dansgroepen.
Na deze bijzondere optredens bijgewoond te hebben, kunt u een wandeling terug naar het dorp maken, naar het dorpsplein, waar u terecht zult komen bij de ambachtelijke markt, die ook op de donderdag plaatsvindt. De crafts-markt verkoopt uitsluitend producten uit Ibiza, zoals aardewerk, verse honing met de smaak van Ibiza en vele handgemaakte producten. U kunt er uren doorbrengen en tevens de vele verschillende schilderijen bewonderen.

Het dorp heeft een aantal bars en restaurants waar u kunt genieten van de traditionele tapas. Zoals bijvoorbeeld Es Bosc , een kleine finca dat zich net buiten het dorp bevindt, op de weg naar Santa Gertrudis, met plek in de tuin. Niet alleen voor tapas kunt u er tercht, ze hebben ook mooie vlees- en visgerechten.
De haven van San Miguel is een kleine zandbaai met diep en helderblauw water. Hier vindt u de beste visrestaurants en faciliteiten voor alle mogelijke watersporten. Op zondag kunt u bij Benirrás genieten van de drummers die de zon begeleiden op haar indrukwekkende weg naar de diepten van de zee. De heuvels die het natuurlijk gevormde strand omringen, zijn werkelijk prachtig groen en nodigen uit voor een wandeling.

PoolVillas