Vakantiehuis in San Jordi huren

1 Vakantiehuis in San Jordi

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in San Jordi Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Can Jordi de Dalt

San Jordi, Ibiza, Spanje

Mooie en comfortabele villa in San Jordi, Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 8 personen

Prijs raadplegen
  • 8 Villa voor 8 Personen
    4 4 Slaapkamers Villa
    2 2 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in San Jordi Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in San Jordi die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in San Jordi is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Sant Jordi - Ibiza - Spanje

Sant Jordi is het dichtstbijzijnde dorp bij de luchthaven. Het is ook zeer dicht bij de badplaats Platja d'en Bossa en Ibiza-stad. Het dorp is gebouwd rond een majestueuze, gefortificeerde kerk, die wordt omgeven door een patio vol bloemen en palmbomen. Deze kerk werd rond 1577 gebouwd om in de geestelijke behoefte van de mensen te voorzien, die werkzaam waren in de zoutpannen van Ses Salines. De dragende muren zijn schuin en de kantelen benadrukken het feit dat het werd gebruikt als een fort waar de lokale bevolking kon schuilen,wanneer piraten het dorp aanvielen.
Aan de rand van Sant Jordi, op weg naar het vliegveld, ligt een paardenrenbaan, waar elke zaterdag een drukbezochte vlooienmarkt wordt gehouden, waar men ondermeer tweedehands objecten, handwerk, kleding en vele andere dingen kan kopen. Het dorp heeft diverse restaurants en winkels en aangezien het zeer dichtbij het natuurgebied van Ses Salines ligt, zijn er veel mooie stranden in de buurt, zoals Es Codolar, Ses Salines en Es Cavallet.

PoolVillas