Vakantiehuis in Salinas huren

1 Vakantiehuis in Salinas

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Salinas Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Frido

Salinas, Ibiza, Spanje

Mooie en gezellige villa met privé zwembad in Salinas, op Ibiza, Spanje voor 4 personen

Prijs raadplegen
  • 4 Villa voor 4 Personen
    2 2 Slaapkamers Villa
    2 2 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Salinas Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Salinas die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Salinas is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Salinas - Ibiza - Spanje

Salinas is een gebied dat haar naam dankt aan de beroemde zoutmeren die het uitzicht in dit meest zuidelijke puntje van Ibiza domineren. Dit uitzicht is een van de beroemdste van het eiland en werkelijk adembenemend, vooral bij zonsondergang! De villa's in dit gebied liggen in de heuvels aan de overkant van de weg langs de zoutvlaktes en bij de populaire stranden van Es Cavallet en Salinas, waar enkele van de meest bekende strandclubs van het eiland zijn gevestigd, waaronder

El Chiringuito, Sa Trinxa, Jockey Club en Malibu. Salinas is slechts 10 minuten rijden van zowel Ibiza-stad als de luchthaven. Op weg naar Salinas treft u tevens diverse restaurants, een kleine supermarkt en de "beruchte" club DC10.

PoolVillas