Vakantiehuis in Can Furnet huren

1 Vakantiehuis in Can Furnet

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Can Furnet Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Can Alnas

Can Furnet, Ibiza, Spanje

Mooie en comfortabele villa in Can Furnet, Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 6 personen

Prijs per dag vanaf: € 368
  • 6 Villa voor 6 Personen
    3 3 Slaapkamers Villa
    2 2 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Can Furnet Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Can Furnet die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Can Furnet is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Can Furnet - Ibiza - Spanje

Can Furnet is een exclusieve urbanisatie dicht bij het dorp van Jesus met een bewaakte toegangspoort en 24-uurs beveiliging. Het resort is zeer populair vanwege de nabijheid van de stad Ibiza, Marina Botafoc en de Roca Llisa golfbaan.

Op het terrein bevinden zich een restaurant en 2 tennisbanen voor openbaar gebruik. De winkels, bars en supermarkten van Jesus zijn slechts een klein eindje rijden verwijderd.

PoolVillas