Vakantiehuis in Cala Jondal huren

1 Vakantiehuis in Cala Jondal

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Cala Jondal Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Blanqueta

Cala Jondal, Ibiza, Spanje

Moderne en luxe villa met privé zwembad in Cala Jondal, Ibiza, Spanje voor 8 personen

Prijs per dag vanaf: € 3.200
  • 8 Villa voor 8 Personen
    4 4 Slaapkamers Villa
    4 4 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Cala Jondal Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Cala Jondal die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Cala Jondal is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Cala Jondal - Ibiza - Spanje

Het exclusieve gebied Cala Jondal op Ibiza's zuidkust wordt gekenmerkt door indrukwekkende uitzichten, mooie dennenbossen en rotsachtige kliffen die vanuit het turquoise water van de Middellandse Zee omhoog lijken te stijgen. Het hart van Cala Jondal is het 225-meter lange strand, waar de wereldberoemde beach club Blue Marlin, de exclusieve Tropicana Beach Club en het populaire restaurant Yemanja zich bevinden.
Cala Jondal is ook de meest populaire plek voor de rijken der aarde om gedurende de dag met hun superjachten voor anker te gaan. Het gebied heeft een aantal kleine supermarktjes en is gunstig gelegen, dicht bij de luchthaven en de weg tussen Ibiza-stad en San Jose.

PoolVillas