Vakantiehuis in Mijas huren

1 Vakantiehuis in Mijas

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Mijas Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Mirador de Mijas

Mijas, Andalusië, Spanje

Groot en comfortabel appartement in Mijas, Andalusië, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen

Prijs per dag vanaf: € 134
  • 6 Appartement voor 6 Personen
    3 3 Slaapkamers Appartement
    3 3 Badkamers  Appartement
  • Beoordeling18 Recensies8,7

Boek uw vakantiehuis in Mijas Spanje met Poolvillas!

Het is belangrijk te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Mijas Spanje die Pool Villas te huur aanbiedt professioneel worden beheerd en dat wij u altijd een lokale service zullen bieden tijdens uw verblijf. Onze schoonmaak en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om uw vakantie in Mijas Spanje een plezierige en probleemloze ervaring te maken. Een vakantiehuis in Mijas Spanje in slechts een paar muisklikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met directe bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vrij, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.