Vakantiehuis in Formentera huren

1 Vakantiehuis in Formentera

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Formentera Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Andy

Formentera, Formentera, Spanje

Mooie en klassieke villa met privé zwembad in Formentera, Formentera, Spanje voor 8 personen

Prijs per dag vanaf: € 2.223
  • 8 Villa voor 8 Personen
    4 4 Slaapkamers Villa
    4 4 Badkamers  Villa
  • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Formentera Spanje met Poolvillas!

Het is belangrijk te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Formentera Spanje die Pool Villas te huur aanbiedt professioneel worden beheerd en dat wij u altijd een lokale service zullen bieden tijdens uw verblijf. Onze schoonmaak en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om uw vakantie in Formentera Spanje een plezierige en probleemloze ervaring te maken. Een vakantiehuis in Formentera Spanje in slechts een paar muisklikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met directe bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vrij, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.