Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Selectie van Vakantiehuizen in Javea - - Pagina 1

Deze accommodatie is meerdere malen gepubliceerd op deze website tegen verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal personen dat in de accommodatie zal verblijven.
Hieronder vindt u de alternatieven van deze accommodatie.

Javea strand

 JÁVEA / XÀBIA

COSTA BLANCA – SPANJE

Jávea, "spreek uit: (gáwea)" en op z’n Valenciaans Xàbia, is een prachtige kustplaats aan de Costa Blanca in Spanje en een ideale vakantiebestemming in de Comunidad Valenciana, in het noorden van de provincie Alicante. Het is het meest oostelijke dorp van het gebied La Marina Alta. Jávea is aantrekkelijk voor gezinnen of stellen, met familie of vrienden, Xàbia biedt vele mogelijkheden voor toeristen jong en oud. Een dagje uit, sporten of gewoon lekker aan het strand of bij het zwembad van uw vakantiehuis, appartement of vakantie villa. Geniet van de mediterrane cultuur in deze gunstige ligging aan de kust, omringd door stranden, mensen, cultuur, festivals en gastronomie.Strand El Arenal van Jávea met de berg Montgó op de achtergrond

Jávea, met een oppervlakte van 68,4 km en omgeven door stranden en bergen, wordt omringd door de uitlopers van de “Las Planas” en de kaap “Cap de Sant Antoni” in het noorden met een hoogte van 167m boven zeeniveau, in het noordoosten bevindt zich de berg Montgo met 753 m hoogte, in het oosten ligt de ruime vallei van de Río Gorgos die het gebied doorkruist van oost naar west en in het zuiden de heuvels van La Granadella die zich uitstrekken in een platform van 200m hoogte en de kaap “Cap de la Nao”.

Jávea bestaat uit 3 delen; het historische centrum, de haven en El Arenal, eromheen liggen de verschillende woonwijken.

Javea markthal El Arenal Javea Javea puerto
Centro historico

Het oude stadsgedeelte is het deel van Jávea dat tot op de dag van vandaag zijn typische spaanse karakter heeft behouden met zijn smalle straatjes, de witgekalkte huizen, gewelfde deuropeningen, gotische ramen, smeedijzer traliewerk “rejas” en stenen balkons.

Centro Historico van Javea Javea Dorp Naast de markthal
Puerto

Haven van Javea

De haven van Jávea, die zijn oorsprong vond in de vijftiende eeuw en groeide in de eeuwen erna met zijn hoogtepunt in de negentiende eeuw met de export van rozijnen. Nu is het een vissershaven, de aankomst van de vissersboten en de traditionele veiling zijn uitgegroeid tot een toeristische attractie. De woonwijken rondom de haven hebben een sterk zeemanskarakter met oude vissershuisjes en smalle straatjes.La Playa del Arenal

El Arenal strand, gelegen in het midden van de baai van Jávea is de belangrijkste toeristische trekpleister en zonder twijfel het meest bekende strand vanwege het fijne zand en het ondiepe water. De brede palmen boulevard biedt vele leuke winkeltjes, restaurants en barren zowel overdag als ’s avonds kan men hier terecht voor een hapje en een drankje.

Het zandstrand El Arenal
Klimaat van Jávea / Xàbia - Costa Blanca

Het klimaat in Jávea, zoals in de rest van de Costa Blanca, is een gematigd tot zacht klimaat het hele jaar door. De Montgo beschermt Xabia tegen de kou in de winter en de briesjes uit het oosten vanuit zee veraangenamen de hitte in de zomer.

De baai van Javea El Arenal Javea Berg Montgó bij zonsondergang

De gemiddelde jaartemperatuur schommelt dan ook tussen de 17 tot 22 graden, met een gemiddelde temperatuur van 12 graden in Januari tot gemiddeld 26 graden in de maanden Juli en Augustus. Jávea is erg groen, ook al regent het er niet zo vaak, Xabia heeft veel water ondergronds. Om deze reden denkt men dat één van de mogelijke verklaringen van haar naam komt van het Arabische woord “Xabiga” hetgeen een soort put of waterreservoir betekent, in combinatie met de grote hoeveelheden die er bestonden in deze plaats.De geschiedenis van Jávea / Xàbia

De geschiedenis van Jávea is rijkelijk, waarschijnlijk vanwege zijn ligging aan de kust, het klimaat en de vallei zijn er in de eeuwen vele kolonisten en indringers geweest die zich hier gevestigd hebben. Het oudste bewijs van menselijke activiteit in de looptijd van Jávea is gevonden in de grot van de Montgo, waar sommige materialen komen uit het Boven-Paleolithicum, ongeveer 16.000 jaar voor onze jaartelling.

Windmolens Javea Kloster Javea Kerk javea

In de geschiedenis van Jávea zijn 7 belangrijke etappes te onderscheiden: het Iberische tijdperk, de Romeinse tijd, het Visigotische tijdperk, de Islamitische periode, de Middeleeuwse tijd, de Moderne tijd en het Hedendaagse. Maar de belangrijkste en meest relevante etappes voor de geschiedenis van Javea/Xàbia zijn misschien wel de Romeinse en Moorse tijd. 

Landschap en omgeving van Jávea / Xàbia

Jávea ligt tussen twee kapen, Cabo de San Antonio en Cabo de la Nao en wordt beschut door het gebergte van de Berg El Montgo. De kustlijn van Jávea strekt zich uit over een lengte van 25 km en biedt een gevarieerd landschap.

Berg Montgó Jávea Spanje Montgo Jávea Denia

 De kustlijn zelf bestaat voornamelijk uit ruige rotskust, inhammen en baaitjes met kiezelstranden op de Arenal na, het zandstrand van Xàbia. Deze rotswanden en baaitjes met meerdere grotten zijn ook prachtig om vanaf de zee te bewonderen. De bergachtige gebieden zijn bedekt door uitgestrekte dennenbossen en het platte gedeelte is erg vruchtbaar, hier worden druiven, amandelen, olijven en sinaasappels geteeld.

Natuur aan de voet van de berg Montgó Javea
luxe villa's in Jávea aan zee met prachtig uitzicht
Vakantiehuizen in Balcon al Mar Javea

Het landschap van Jávea (en Denia) wordt getekend door de berg Montgo, welke in de wijde omtrek te zien is en waarvan vele zeggen dat vanaf Jávea het lijkt op een olifant met zijn hoofd en slurf die uitstrekt tot aan de zee. De Montgo is 753 meter hoog en bestaat uit rotsachtige formaties, kliffen en grotten en is de thuisbasis van enkele van de meest unieke flora en fauna in Spanje. In 1987 werd het Montgo gebied tot natuurpark verklaard. Het is mogelijk om de berg te beklimmen vanaf verschillende plaatsen, ook worden er excursies aangeboden onder begeleiding van een gids.Denia

Aan de andere kant van de berg ligt Denia, een spaanse visserplaats uitgegroeid tot toeristische badplaats aan de Costa Blanca. Met zijn lange brede zandstranden, gezellige smalle straatjes met winkeltjes, restaurants en terrasjes, de hoofdstraat Marques del Campo, de vissershaven en nieuwe haven zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf in Javea.


Haven van Denia

Rondom Jávea liggen de spaanse dorpen Moraira, Jesus Pobre, Benitachell, Gata de Gorgos en Pedreguer die hun typische spaanse karakter nog altijd hebben behouden. Wie tijdens zijn verblijf de grotere plaatsen en steden will bezoeken kan een uitstapje maken naar Benidorm, Alicante of Valencia.De stranden en baaitjes van Jávea / Xàbia

Het strand van Balcon al Mar

Het strand van Balcon al Mar

La Granadella

La Granadella

El Arenal Strand

El Arenal Strand

Het strand van Portichol

Het strand van PorticholDe 25 km lange kust van Jávea biedt een verscheidenheid aan stranden en baaien die staan bekend om hun natuurlijke schoonheid, helder water en mediterraanse bosrijke omgeving. We onderscheiden stranden van grind, stenen en rotsen of zand, waar u alle vormen van watersport kunt beoefenen: jetski, windsurfen, kanoën en kayaken, waterskiën, waterfietsen, zeilen, vissen etc. 

Strand Javea Strand Haven van Javea Terras aan het water

Naast de Arenal zijn er verschillende kiezel- en rots stranden zoals Pope – Tangó, La Grava, La Muntanyar en La Caleta. Het heldere water en prachtige uitzichten maken deze stranden uniek, ook snorkelen biedt u hier prachtige onderwater zichten.

La caleta La Muntanyar La Grava

La Granadella is een van de mooiste baaien van Jávea, met rotswanden aan beide zijden biedt deze baai, bestaande uit kiezels, prachtig uitzicht, kristal helder water, snorkelmogelijkheden en kunt u kanovaren langs de indrukwekkende rotswanden en grotten. Het strand van Granadella is in zomer 2012 gekozen tot beste strand van Spanje. La Barraca – Portixol is een rustige baai en met name geliefd bij de vissers en de locale bevolking, de baai biedt uitzicht op het eiland Portitxol. Als we het over de stranden van Jávea hebben mogen we de chiringuitos niet vergeten te vermelden. Deze typische strandbarretjes zijn van ongeveer Juni tot September te vinden onder andere tussen de haven van Jávea en de Arenal. Een drankje aan het water in één van deze strandtentjes met een briesje vanuit zee geeft u echt het vakantiegevoel. De meesten bieden ook kleine hapjes aan en ook `s avonds kunt u hier terecht voor een drankje of een cocktail.“Miradores“ – de uitzichtpunten van Jávea / Xàbia

Langs deze prachtige kustlijn kijkt Jávea uit over de zee vanaf zijn 15 miradores oftewel uitzichtpunten. Allen zijn goed gemarkeerd zodat ze gemakkelijk te vinden zijn voor de bezoeker. Van noord naar zuid zijn dit: Els Molins, Cap de Sant Antoni, Punta del Castell, Séquia de la Nòria, Cala Blanca, Caletes, Creu del Portitxol, L'Illa, Falzia, Cap Negre, Cap de la Nau, Pesqueres, Ambolo, Castell de la Granadella en Granadella. We raden u zeker aan een route te rijden langs deze punten tijdens uw bezoek aan Jávea.

uitzichtpunten van Jávea / Xàbia


Sporten in Jávea / Xàbia

Jávea biedt tennisbanen, een paardrijd clubs, zeilvereniging, sportscholen, duikscholen, fietsclubs, basketbal en voetbal, schietvereniging en een golfbanen.

Ook voor de sportieve vakantieganger biedt Jávea genoeg mogelijkheden tennis, golfen, mountainbiken, wandelen, varen, fietsen, zijn slecht enkele hiervan. Naast de eerder genoemde watersport activiteiten als jetski, windsurfen, kanoën en kayaken, waterskiën, waterfietsen, zeilen, vissen, snorkelen en duiken en de strand activiteiten als beach volleybal zijn ook wandelen, fietsen, mountainbiken en bergbeklimmen bekend in deze regio.

Sporten in Jávea / Xàbia

Er zijn verschillende routes te onderscheiden in het Montgo gebied, Reserva Marina, Ruta de Las Ermitas, Granadella, naar de vuurtoren of de uitzichtpunten, door de prachtige natuur en de vallei.Golfen in Jávea / Xàbia

Er zijn meerdere 9 en 18 holes golfbanen in de Comunidad Valencia en aan de Costa Blanca, het klimaat in deze regio maakt het ideaal om het hele jaar door te spelen.

De golfclub van Jávea ligt op de weg van Jávea naar Benitachell. Deze 9 holes golfbaan is ontworpen door Francisco Moreno en geopend in 1981. Beschut door de Cap San Antonio heeft deze baan een perfect microklimaat het hele jaar door en het is gelegen in een prachtige natuurlijke setting, omgeven door dennenbomen.

Golfen in Jávea / Xàbia

Nabijgelegen is de 27 holes golfbaan La Sella, ontworpen door José María Olazábal in 1991 en internationaal bekend om zijn uitstekende condities om het hele jaar door te kunnen spelen. Er kunnen drie 9 holes banen onderscheiden worden door 3 verschillende kleuren en benamingen van lokale winden door hun geografische ligging;

 • Llebeig, zuidwaarts georiënteerd, in het Valenciaans is dit de naam voor de warme wind uit de Sahara
 • Gregal, oostwaards en dankt zijn naam aan de oude zeelieden die de wind gebruikten voor hun reizen naar Griekenland
 • Mestral, komend uit het noorden is deze koude wind gevreesd door de boeren.

Op alledrie de banen kunt u genieten van golfen puur in de natuur.

Golf Club La Sella


Winkelen in Jávea / Xàbia

Gezellig souvenirwinkeltjes aan de boulevard, boetiekjes in de haven en winkeltjes in het dorp bieden u een dagje winkelen in Jávea al slenterend langs het strand of door de smalle straatjes. Uiteraard is er in Jávea ook een wekelijkse markt, deze wordt elke donderdag gehouden in het dorp en hier vindt u niet alleen groente en fruit maar ook textiel, schoenen, tassen, huis, tuin en keukenartikelen etc. en zelfs voor souvenirtjes kunt u hier terecht. Vlakbij Jávea, in het nabijgelegen Ondara, bevindt zich het shopping centrum Portal de la Marina die naast vele winkels ook eetgelegenheden en een bioscoop biedt. Voor degenen die echt een dag erop uit willen zijn de dichtstbijzijnde steden Valencia en Alicante een aanrader, voor een stedentrip of om gewoon een dag winkelen terwijl u ondertussen kunt genieten van deze steden en de prachtige gebouwen, met name in het centrum van Valencia zijn deze te bewonderen.

Bezienswaardigheden  Jávea / Xàbia

Iglesia de San Bartalomé

Het meest opmerkelijke gebouw in het historische centrum is ongetwijfeld de kerk van San Bartalomé, uit de veertiende eeuw tot de zestiende, met uitbreidingen in de achttiende eeuw en negentiende eeuw. Het belangrijkste werk past in de Isabelline gotiek. Het belang en de betekenis maakten dat het in 1931 werd uitgeroepen tot een Nationaal Artistiek Monument.

Iglesia de San Bartalomé


Mercado Municipal de Abastos

Tegenover de kerk ligt de huidige gemeentelijke overdekte markthal waar u de meest uiteenlopende goederen kunt vinden zoals fruit, groente, verse vis en vlees. Voorheen stond op deze plek een klooster “Convento de las Agustinas Descalzas“, deze werd tijdens de Burgeroorlog (1936-39) vernietigd om een overdekte markthal te bouwen maar het was niet tot 1946 dat dit ook daadwerkelijk gerealiseerd werd.

Mercado Municipal de Abastos Javea


Iglesia de Nuestra Señora de Loreto

De charme van het havengebied wordt benadrukt door de kerk Iglesia de Nuestra Señora de Loreto (de kerk van Onze Lieve Vrouw van Loreto), geopend in 1967. Bekend om zijn gewaagde ontwerp van de lijnen en de conceptie van ruimte en de vorm van een schip.

Iglesia de Nuestra Señora de Loreto Iglesia de Nuestra Señora de Loreto binnen


Casa del Cable – Het huis van de kabel

Een ander interessant gebouw in de haven is het Casa del Cable (het huis van de kabel) uit 1860, waarvan alleen nog de pilaren van de "naya" bewaard zijn gebleven. Het herbergde het telegrafische station dat het schiereiland verbonden met Ibiza via een onderzeese kabel. Na de renovatie, worden de zalen nu gebruikt voor tentoonstellingen.

Casa del Cable


Ermitas de conquista – Kapellen van de verovering

Gebouwd in de 14e en 15e eeuw worden zo genoemd vanwege het tijdperk waarin ze werden gebouwd namelijk de christelijke bezetting. We onderscheiden de volgende in de omgeving van Jávea:

 • San Antonio, reeds verdwenen, lag op de kaap die haar de naam gaf (Cabo San Antonio). Er zijn enkel nog resten over van een plaveisel van tegels.
 • Pòpul (XIV-XV) gelegen aan de Ctra. Jesús Pobre met schilderijen van Soler Blasco.
 • San Juan (XV-XVI), werd de oude begraafplaats kapel in 1817.
 • Santa Lucía y Sta. Bárbara (XIV-XV) is de mooiste en meest representatieve. Op de naamdag van St. Llúcia 13 december, beklimt het dorp in bedevaart de heuvel naar het heiligdom.
Ermitas de conquista

De 18e eeuw was een tijdperk dat gekenmerkt werd door demografische en economische groei, in welke rijke families of kleine grondbezitters deze heiligdommen bouwden. Ze zijn eenvoudig en klein van formaat. 

Van de zes kapellen zijn er twee reeds verdwenen en allen zijn privé bezit behalve Ermita del Santo Cristo del Calvario op de weg naar Denia. De originele kapel werd gebouwd in 1770 maar halverwege de 19e eeuw is het verbouwd tot de huidge kapel, met een grote gevel, diverse geometrische figuren, de vorm van een grieks kruis en een koepel bedekt met blauw geglazuurde tegels. De elf windmolens op La Plana

Dateren, één uit de 14e eeuw en de rest uit de 18e eeuw. De molen van de La Safranera dateert uit de 19e eeuw (1850). De molens op La Plana hebben een cilinder vorm, zijn 7 meter hoog en zo’n 6 meter breed, hun functie was om tarwe te malen. 

windmolens op La Plana

Inmiddels zijn ze verouderd en zonder wieken maar de resten van deze windmolens zijn vanuit vele plaatsen in Jávea te zien, daar ze op het hoger gelegen La Plana zijn

Archeologische en etnografische museum Soler Blasco

Omvat een magnifieke reproductie van de Iberische Schatkist van Javea, met ondermeer een diadeem die verscheen in een keramische kruik in Lluca. Ook worden monsters van de Romeinse en middeleeuwse aardewerk ten toon gesteld. Naast de acht zalen zijn er twee zalen met tijdelijke tentoonstellingen.

Archeologische en etnografische museum Soler Blasco Archeologische en etnografische museum Soler Blasco Jávea Dorp
Feesten en vieringen in Jávea / Xàbia

Indrukwekkende optochten, stierenrennen, traditionele klederdracht kenmerken de feesten van Jávea die meer dan eens afgesloten worden met prachtig vuurwerk. De belangrijkste feestdagen op de kalender van Jávea zijn: 

Moren en christenen javea Stieren in het water Javea San Juan Javea


 • 17 januari – San Antón zegening van de huisdieren in de parochie del Mar.
 • Carnaval alhoewel het niet erg kenmerkend is voor dit gebied, wordt ook gevierd met optochten en uiteraard kostuums.
 • Pasen daarentegen is een belangrijke aangelegenheid en wordt gevierd met familie.
 • San Vicente Ferrer is de beschermheilige van de Comunidad Valenciana en de viering vindt plaats op de maandag na Paasmaandag.
 • Festiviteiten van Jezus van Nazareth, met als belangrijkste activiteit de afdaling van het beeld van Jezus van Nazareth tot aan de kerk San Bartalomé en terug naar de kapel del Calvario. Deze dagen wordt ook de kruizen van 2 mei gevierd met kruizen van bloemen.
 • 24 juni - San Juan hetgeen begint met vieringen en feestelijke activiteiten in de 15 dagen ervoor waarvan de meeste plaats vinden in de laatste 5 dagen voorafgaande aan de nacht van San Juan. Stieren, vuurwerk, de "focs de San Joan" (vuren van San Juan) kenmerken dit feest en uiteraard het monument gemaakt van papier mache.
 • Derde week van juli – Moros y Cristianos, ook deze feesten, die de strijd tussen de Moren en de Christenen uitbeelden, worden zoals in de hele Comunidad Valenciana gevierd in Jávea met prachtige gewaden, optochten, vuurwerk en het geheel gaat gepaard met saluut- en kanonschoten.
 • Eind juli - Ajedrez Viviente, het levende schaakspel wordt gevierd sinds 1996 en is uitgeroepen tot feest van nationaal toeristisch belang. Het bestaat uit een toneelbewerking, die zich elk jaar richt zich op een thema, opgevoerd door kinderen die een levend schaakbord voorstellen.
 • Laatste week augustus – begin september, vinden de Fiestas de la Virgen del Loreto plaats, de festiviteiten ter ere van Onze-Lieve-Vrouw de Loreto. Met lokale traditionele festiviteiten zoals “Bous a al Mar” (stieren in de zee).
 • 13 december Santa Lucía, de beklimming naar de kapel van Santa Lucía en het proeven van warme chocolade melk.
 • Andere festiviteiten: Santa Cecilia beschermheilige van de muziekanten (22 november), Nuestra Señora del Carmen beschermheilige van de zeemannen( 16 juli), Nuestra Señora de los Ángeles ( 2 augustus).
Feesten in Javea Vuurwerk in Javea Feesten In Javea
Woonwijken in en rond Jávea - Xabia

Woonwijken, zones en de locaties van onze vakantiehuizen, luxe villa's en appartementen in Jávea / Xàbia:

 • De villawijken Balcón al Mar, Costa Nova, Marina, Ambolo,La Siesta
 • De bosrijke urbanisaties El Tosalet, Toscal en Cap Marti, Lluca, El Rafalet, Tesoro Golf Park en Seniola
 • De woonwijken tussen de Arenal en de golfbaan Adsubia, la Finca en Cansalades
 • Het woongebied tussen het oude dorp van Jávea en de haven Partida Mezquida
 • Villa’s en vakantiehuizen tegen de helling van de Montgó en op La Plana of in de prachtige baai Porticholl in Mar Azul en Portichol
vakantiehuizen met zwembad in Javea

Villawijk Balcón al Mar

woonwijken aan de voet van de berg El Montgó

Villawijken aan de voet van de berg Montgo

Vakantiehuizen te huur in Javea

Toon filters
Villa Leonor 4 pax, Rustieke en romantische villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustieke en romantische villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 49
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies
Apartment Vincent 2 pax, Mooi en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen...
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Mooi en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 57
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies
Escabusso 4 pax, Rustieke en klassieke villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustieke en klassieke villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 58
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies
8,2
Beoordelingsgemiddelde
9 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 59
8,2
Beoordelingsgemiddelde
9 Recensies
6,8
Beoordelingsgemiddelde
16 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 59
6,8
Beoordelingsgemiddelde
16 Recensies
Luz de Javea 4 pax, Mooi en comfortabel appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,6
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 59
8,6
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies
Cristina, Mooie en comfortabele villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 5 personen...
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
5 personen
Mooie en comfortabele villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 5 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 62
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies
Golden Port, Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,0
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 64
8,0
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies
6,2
Beoordelingsgemiddelde
6 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 64
6,2
Beoordelingsgemiddelde
6 Recensies
8,3
Beoordelingsgemiddelde
40 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Grote en comfortabele villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 65
8,3
Beoordelingsgemiddelde
40 Recensies
Jardines del Pueblo 2pax, Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 2 personen...
+
7,0
Beoordelingsgemiddelde
8 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 65
7,0
Beoordelingsgemiddelde
8 Recensies
Golden Paradise II, Mooi en gezellig appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen...
+
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Mooi en gezellig appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 66
0,0
Beoordelingsgemiddelde
0 Recensies
8,1
Beoordelingsgemiddelde
8 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 66
8,1
Beoordelingsgemiddelde
8 Recensies
8,1
Beoordelingsgemiddelde
6 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 66
8,1
Beoordelingsgemiddelde
6 Recensies
7,5
Beoordelingsgemiddelde
7 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 66
7,5
Beoordelingsgemiddelde
7 Recensies
7,5
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 66
7,5
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies
8,7
Beoordelingsgemiddelde
9 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en gezellig appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 67
8,7
Beoordelingsgemiddelde
9 Recensies
Golden Garden, Modern en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen...
+
8,3
Beoordelingsgemiddelde
17 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Modern en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 68
8,3
Beoordelingsgemiddelde
17 Recensies
Luz de Javea, Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen...
+
8,6
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 68
8,6
Beoordelingsgemiddelde
4 Recensies
8,6
Beoordelingsgemiddelde
9 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtige en comfortabele villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 69
8,6
Beoordelingsgemiddelde
9 Recensies
Casa Julieta, Rustieke en klassieke vakantiewoning met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
6,7
Beoordelingsgemiddelde
18 Recensies

Vakantiewoning


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustieke en klassieke vakantiewoning met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 69
6,7
Beoordelingsgemiddelde
18 Recensies
Golden Beach I, Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen...
+
8,3
Beoordelingsgemiddelde
5 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 70
8,3
Beoordelingsgemiddelde
5 Recensies
6,2
Beoordelingsgemiddelde
6 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Klassiek en leuk appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 71
6,2
Beoordelingsgemiddelde
6 Recensies
7,1
Beoordelingsgemiddelde
11 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 71
7,1
Beoordelingsgemiddelde
11 Recensies
6,8
Beoordelingsgemiddelde
13 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en gezellig vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 72
6,8
Beoordelingsgemiddelde
13 Recensies
Reina, Moderne en comfortabele villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
7,8
Beoordelingsgemiddelde
18 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Moderne en comfortabele villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 73
7,8
Beoordelingsgemiddelde
18 Recensies
Morera, Rustiek en gezellig vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
6,3
Beoordelingsgemiddelde
5 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustiek en gezellig vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 73
6,3
Beoordelingsgemiddelde
5 Recensies

Vakantiehuizen te huur in Javea

Pool Villas bv
Pool Villas bv
Jacob van Lenneplaan 36
3743AR, Baarn
The Netherlands
Tel: +31 (0)35 3038120
www.poolvillas.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net